Zoeken in de webise van Direct Chauffeurs

Ik zoek personeel

Ik zoek personeel

DirectChauffeurs: een betrouwbare partner voor een solide versterking van uw onderneming! U zoekt vandaag nog een chauffeur voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren zo snel mogelijk tegen de beste prijs een goed opgeleide chauffeur. Direct heeft een uitgebreid netwerk van chauffeurs in de regio Overijssel en Drenthe.

DirectChauffeurs staat voor daadkracht en betrouwbaarheid. Deze kernwaarden staan als stevig fundament. Daar staan wij garant voor. Niet alleen als uw partner, maar ook als werkgever, want ook onze mensen werken hard met gevoel voor kwaliteit en zekerheid. Daarbij worden ze door ons goed begeleid en ondersteund. Wij werken niet met een uitzendkracht, maar samen, voor u als klant!

Als u een chauffeur van DirectChauffeurs aanstelt, versterkt dit uw bedrijf dubbel en dwars. Wij zorgen voor tevreden personeel en daar plukt u de vruchten van. DirectChauffeurs is niet alleen in woorden maar ook in daden een betrouwbare partner! Ervaart u het zelf en neem vandaag nog contact met ons op.

Downloads

Extentie pdfDownload
Directchauffeurs.nlIk zoek personeel

Ik zoek personeel

Werving en selectie

Uitzenden

Detacheren

Online portal

Payrolling

 

Ik zoek werk

Vacatures
Direct inschrijven

Over DirectChauffeurs

Kennismaken
Contactpersonen
Downloads

Contact opnemen

Bezoekadres
Vaart ZZ 9
7833 AA  NIEUW AMSTERDAM

T 0523 610 253
info@directchauffeurs.nl

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap