Chauffeur Drenthe

Ben je chauffeur en woon je in de regio Drenthe? Dan heeft DirectChauffeurs altijd een geschikte baan voor jou! Zo hebben wij een groot aanbod transport vacatures in Drenthe. Van internationale chauffeur tot chauffeur koeltransport en van chauffeur bakwagen tot distributiechauffeur. Maar ook voor magazijn- en logistieke functies kan je bij ons terecht.

Ben je nu al nieuwsgierig? Mail ons dan of bel naar 0523 610 253.

Chauffeur Assen, Emmen of Hoogeveen

Door heel Noord Nederland zoeken wij vrachtwagenchauffeurs, zo ook in Drenthe. Zo zijn Assen, Emmen en Hoogeveen bijvoorbeeld standplaatsen. Wij kijken naar jouw persoonlijke situatie en voorkeuren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij tevreden bent met je baan. Zo zijn onze kernwaarden daadkracht en betrouwbaarheid. 

Uitzendbureau speciaal voor chauffeurs

DirectChauffeurs is een uitzendbureau speciaal voor vrachtwagenchauffeurs en de bijbehorende logistieke en magazijn functies. Dit heeft een groot aantal voordelen:

  • Wij weten wat er in de branche speelt.
  • Wij hebben een uitgebreid netwerk in Drenthe en Overijssel.
  • Je kunt als je wilt direct beginnen. 
  • Wij en de werkgevers waarmee wij samenwerken houden zich altijd aan de cao. 

Daarnaast vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Zo weten we wie je bent en kunnen we je goed begeleiden. Ook geven we jou net dat extra beetje ondersteuning in het uitzendtraject waar jij dat nodig hebt. 

Vacatures vrachtwagenchauffeur Drenthe

Zie je één of meerdere vacatures als vrachtwagenchauffeur in Drenthe maar heb je geen CV? Dan kan je gebruik maken van onze handige CV generator. Met dit systeem helpen we je met zelf een professioneel CV maken en ben je binnen 10 minuten klaar. 

Dus, ben jij als vrachtwagenchauffeur op zoek naar vacatures in Drenthe? Dan is DirectChauffeurs jouw uitzendbureau. Geef je wensen aan en door ons grote netwerk zoeken wij een passende baan. Neem daarom contact met ons op of kom eens langs voor een bakje koffie of thee bij ons op kantoor. 

Hulp nodig bij het zoeken naar een baan?

We helpen je graag verder. Schrijf je in, laat jouw wensen weten en we nemen direct contact met je op.

Direct Chauffeurs

Vaart Zuidzijde 24
7833 AA Nieuw Amsterdam

T 0523 610 253
info@directchauffeurs.nl