Banner

Ik zoek personeel

DirectChauffeurs: een betrouwbare partner voor een solide versterking van uw onderneming! Wij leveren zo snel mogelijk tegen de beste prijs een goed opgeleide chauffeur. Direct heeft een uitgebreid netwerk van chauffeurs in de regio Overijssel en Drenthe. Wij bieden drie diensten aan:

  1. Werving en selectie
  2. Uitzenden
  3. Detacheren

Werving en selectie

U wilt de beste mensen voor uw bedrijf? Laat DirectChauffeurs de voorselectie doen en u krijgt gegarandeerd de beste chauffeurs voor uw onderneming. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een uitstekende partner bij werving en selectie! Wij zoeken naar gemotiveerde mensen die passen binnen uw organisatie en graag de handen uit de mouwen willen steken. Op basis van onze selectie, maakt u uiteraard de definitieve keuze.

Uitzenden

Extra personeel nodig bij ziekte, of tijdens vakanties en wisselende drukte periodes? DirectChauffeurs levert snel een betrouwbare oplossing voor uw personeelstekort. Door een breed netwerk beschikken wij over een groot bestand met chauffeurs die werkzaam zijn of ervaring hebben opgedaan in verschillende branches. Wij kennen de mensen die voor ons werken en weten goed wie bij uw bedrijf past.

Detacheren

Wilt u voor langere tijd een chauffeur aan uw bedrijf verbinden? Dat kan! Wij regelen alle administratieve handelingen en u hebt een goede kracht die uw bedrijf komt versterken. Daarmee slaat u twee vliegen in één klap: een goed opgeleide chauffeur en geen administratieve rompslomp.

Het voordeel is dat u voor langere tijd dezelfde persoon binnen uw bedrijf kunt laten werken, zonder dat het de administratieve beslommeringen van een vaste werknemer met zich meebrengt. Wij betalen het salaris, verzorgen de verzekering en regelen eventueel een nieuwe werknemer bij arbeidsongeschiktheid.

Tevreden personeel

Als u een chauffeur van DirectChauffeurs aanstelt, versterkt dit uw bedrijf dubbel en dwars. Wij zorgen voor tevreden personeel en daar plukt u de vruchten van. DirectChauffeurs is niet alleen in woorden maar ook in daden een betrouwbare partner! Ervaart u het zelf en neem vandaag nog contact met ons op.

Direct Chauffeurs

Vaart Zuidzijde 24
7833 AA Nieuw Amsterdam

T 0523 610 253
info@directchauffeurs.nl

Personeel nodig?

Wij helpen je met het vinden naar het beste personeel voor uw onderneming. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.