Zoeken in de webise van Direct Chauffeurs

Ik zoek werk

Vacatures

Op zoek naar een mooie functie als chauffeur of juist liever in een warehouse? Elke avond thuis of toch liever de hele week van huis? Klaar met een opleiding? Of juist een stageplek of een (andere) baan als logistiek professional nodig? De mensen van Direct helpen graag om een passend werk te vinden. Hieronder een greep uit onze vacatures, maar uiteraard staan we je liever persoonlijk te woord om alle mogelijkheden te bespreken.

Lader/Losser 3 ploegen FT/PT omgeving Rijssen (00093)

Onze opdrachtgever is een toonaangevende logistieke dienstverlener in koel- en vriesdistributie van levensmiddelen. Dagelijks worden diverse levensmiddelen onder geconditioneerde omstandigheden vanuit meerdere locaties uitgeleverd bij o.a. retailers, groothandels en foodservice-kanalendoor de gehele Benelux.

 

Wat ga je doen:

Je gaat full of parttime aan  de slag met het laden en lossen van trailers op het “crossdock”. Deze werkzaamheden voer je uit met een “stapelaar”. Je controleert de goederen op beschadigingen of lekkende lading. Je werkt met levensmiddelen en werkt dus volgens de geldende hygiëneregels. De werktijden zijn van:

08:00 tot 15:00

15:00 tot 00:00

00:00 tot 08:00

 

Wat vragen we:

Voor deze functie is enige jaren ervaring in een logistieke functie gewenst. Je beschikt over aantoonbare ervaring met een “stapelaar”. Ook ben je in staat om te werken in een 3 ploegendienst en is het werken in geconditioneerde (2-4 graden) omstandigheden geen probleem. Je hebt een leergierige en flexibele instelling en je kan nauwkeurig werken.

 

Wat bieden wij:

Loon conform CAO Beroepsgoederenvervoer op basis van ervaring

Bij goed presteren mogelijkheid op vast contract

Voldoende doorgroeimogelijkheden

De functie kan zowel fulltime al parttime ingevuld worden (wel volledige diensten)

Lijkt deze functie je op het lijf geschreven en wil je hierin opgeleid worden? Ook dat kan!

Nachtchauffeur Trailer werk FT omgeving Hellendoorn (00091)

Onze opdrachtgever is een allround transportbedrijf in Overijssel. Dit jonge dynamische bedrijf heeft een uitgebreid wagenpark.

 

Functieomschrijving:

In deze functie voor lange termijn rijdt je met een trekker-trailer combinatie. Jouw werkdag start om +/- 0:00 uur en ga je na het laden aan de slag met het rijden van winkelroutes. Je zorgt voor een tijdige aflevering van de goederen en neemt retouren weer mee terug. Tegen 8.30 is je werkdag weer afgelopen.

 

Functie-eisen:

 • geldig CE rijbewijs
 • code 95
 • klantgericht kunnen werken
 • professionele werkhouding
 • geen problemen met nachtwerk

 

Wat bieden we:

Naast een marktconform salaris ga je werken in een echt familiebedrijf. Uiteraard is er zicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

 

Reachtruck chauffeur 2 ploegen FT/PT omgeving Rijssen (00092)

Onze opdrachtgever is een toonaangevende logistieke dienstverlener in koel- en vriesdistributie van levensmiddelen. Dagelijks worden diverse levensmiddelen onder geconditioneerde omstandigheden vanuit meerdere locaties uitgeleverd bij o.a. retailers, groothandels en foodservice-kanalendoor de gehele Benelux.

 

Wat ga je doen:

Je gaat full of parttime aan  de slag met orderverzameling. Aan de hand van orderlijsten verzamelen je goederen in het warehouse, dit doe je met een reachtruck. Je zet de goederen verzendklaar neer en controleert de goederen op beschadigingen of lekkende lading. Je werkt met levensmiddelen en werkt dus volgens de geldende hygiëneregels. De werktijden zijn van 7:00 tot 15:00 tot 0:00 uur.

Wat vragen we:

Voor deze functie is enige jaren ervaring in een logistieke functie gewenst. Je beschikt over een reachtruckcertificaat of aantoonbare ervaring met een reachtruck. Ook ben je in staat om te werken in een 2 ploegendienst en is het werken in geconditioneerde (2-4 graden) omstandigheden geen probleem. Je hebt een leergierige en flexibele instelling en je kan nauwkeurig werken.

 

Wat bieden wij:

Loon conform CAO Beroepsgoederenvervoer op basis van ervaring

Bij goed presteren mogelijkheid op vast contract

Voldoende doorgroeimogelijkheden

De functie kan zowel fulltime al parttime ingevuld worden (wel volledige diensten)

Lijkt deze functie je op het lijf geschreven en wil je hierin opgeleid worden? Ook dat kan!

Weekendchauffeur Twente (00085)

Eerlijkheid, respect, vertrouwen, verantwoordelijkheid, betrokkenheid en duurzaamheid zijn wel de kernwoorden van het bedrijf gevestigd in Twente. Met een modern wagenpark en juiste faciliteiten om te laden en lossen worden bouwplaatsen maar ook particulieren beleverd.

 

Wat ga je doen:

Jouw werkzaamheden bestaan uit transport van en naar fabrieken het betreft hierbij eerste werk voor de zaterdagen, maar in de toekomst misschien ook de zondagen. Je gaat om 8:00 uur laden in Haaksbergen of in Lochem.  Dit hoor je altijd een dag van te voren. Verder pendel je die dag 3 á 4 keer tussen bovengenoemde plaatsen. De verwachte eindtijd is tussen 15:00 en 16:00 uur.

 

Functie-eisen:

Rijbewijs CE en in bezit van code 95

Digitale bestuurderskaart

Ervaring met Trekker oplegger

Zelfstandig,

Betrouwbaar,

Rustig en communicatief vaardig

 

Wat bieden wij:

Je ontvangt een goed salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer. Je rijdt op modern en mooi materieel. Binnen het bedrijf heerst een prettige, sociale en informele werksfeer.

Distributiechauffeur brood omgeving Hengelo FT (00082)

Onze opdrachtgever is een broodbakkerij in de omgeving van Hengelo en zijn ter uitbreiding op zoek naar distributiechauffeurs brood. Ze rijden met mooie vrachtwagen en blijven continu investeren in materiaal en personeel.

Functieomschrijving:

Als distributiechauffeur start jouw werkdag tussen 01:00 uur en 04:00 uur tot +/- 10:00. De goederen staan per winkelfiliaal voor je klaar. Vervolgens werk je een vaste route af waarbij je ook op zogenaamde sleutellocaties komt. Hier los je de goederen en neem je fust mee retour. Deze functie kan zowel fulltime als parttime uitgevoerd worden.

Functie-eisen:

Je bent in het bezit van rijbewijs CE en een geldige Code 95. Je hebt geen problemen met nachtwerk en werk op zaterdag (incidenteel de zondag). Je bent representatief en klantvriendelijk.

Wat bieden we:

Een mooie functie voor de lange termijn, je krijgt een salaris en vergoedingen conform de cao bakkersbedrijf (interessante nachttoeslag). Je krijgt een sociale en prettige werkgever met goede arbeidsomstandigheden. Uiteraard ligt er een vast dienstverband klaar bij goed functioneren.

Chauffeur diepvries winkeldistributie standplaats Raalte FT (00053)

Onze opdrachtgever is grote transportonderneming die verschillende soorten transport verzorgt op landelijke schaal. In dit bedrijf is hard werken heel gewoon. Een bedrijf waar iedereen een kans krijgt en graag investeren ze in mensen die van waarde kunnen zijn voor de organisatie.

Functieomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor de aflevering van vriesproducten bij verschillende filialen. Vanuit standplaats Raalte ga je winkels bevoorraden met diepvries producten. Je zal elke dag winkels bevoorraden. De goederen staan geladen op rolcontainers welke middels de laadklep bij de klanten worden gelost. Om de week rijd jij ook op een zaterdag. In ruil daarvoor krijg jij wel een vaste vrije dag.

Functie-eisen:

 • Rijbewijs CE
 • Code95 en bestuurderskaart
 • Klantvriendelijk
 • Openstaan voor begeleiding
 • Ervaring minimaal

Wat bieden we:

 • Goed salaris
 • Een werkweek met een lengte die jou past
 • Goed materieel
 • Baanzekerheid
 • Reiskosten

Bulkwagenchauffeur campagne standplaats Veendam FT (00080)

Onze opdrachtgever is een van de oudste internationaal opererende logistieke dienstverleners van ons land, met vestigingen in het Noorden en Oosten van ons land. Inmiddels behoren zij met 90 grootste bulkvervoerder van Noord- en Oost-Nederland.

Het bedrijf bestaat uit de volgende onderdelen: Intermodaal transport, Silo bulktransport, bouwmaterialen transport en warehousing.

Functieomschrijving:

Voor deze opdrachtgever zoeken we chauffeurs voor campagne werkzaamheden. De werkzaamheden worden 7 dagen per week uitgevoerd, zowel overdag als in de nacht, volgens een vooraf afgesproken rooster. Als chauffeur ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het laad en losproces. Het betreft een full time functie in een tweeploegen systeem. Hierbij wissel je wekelijks van dienst. Je werktijden liggen tussen 05:00 en 17:00 en van 18:00 tot 04:00.

Functie-eisen:

 • Je hebt een enthousiaste, proactieve werkhouding
 • Rijervaring met tank- en/of bulkoplegger
 • Je werkt accuraat
 • In het bezit van een CE rijbewijs en geldige bestuurderskaart
 • In het bezit van Code 95
 • Je hebt technisch inzicht
 • Je bent stress bestendig
 • Technisch inzicht
 • Flexibele klantgerichte instelling

Wat bieden we:

 • Een dynamische en informele werkomgeving
 • Modern materieel dat goed wordt onderhouden en tijdig wordt vervangen;
 • Verloning volgens CAO Beroepsgoederenvervoer
 • Bij wederzijds goedvinden treed je in dienst bij de opdrachtgever
 • Na de campagne werkzaamheden zijn er volop mogelijkheden

Internationaal chauffeur/Nationaal chauffeur standplaats Hengelo (00043)

Onze opdrachtgever is een modern, internationaal transportbedrijf en gespecialiseerd in het vervoer van groente en fruit bloemen, planten. Dagelijks wordt er gereden naar voornamelijk Duitsland.  Ons hoofddoel is om de lading op de juiste temperatuur, snel en zo vers mogelijk af te leveren bij de klant.

Functieomschrijving:

Je gaat rijden in een wisselsysteem samen met andere collega’s. Dit betekent dat je één week eendaagse nationale ritten rijdt en vervolgens twee weken avond/nachtdiensten rijdt in Duitsland. De ritten naar Duitsland duren ongeveer twee dagen. Je kunt rekening houden met twee tot drie overnachtingen per week.

Functie-eisen:

 • Rijbewijs CE,
 • Geldige Code 95 en digitale bestuurderspas
 • Ervaring in het rijden van een motorwagen-aanhangwagen combinatie -
 • Gemotiveerd, representatief, klantvriendelijk en flexibel
 • Enige kennis van de Duitse taal is gewenst 
 • Woont binnen een straal van ongeveer 30 kilometer vanaf standplaats Hengelo

Wat bieden we:

 • CAO Beroepsgoederenvervoer
 • Betrouwbare en stabiele werkgever
 • Goed materiaal
 • Baangarantie

Chauffeur Distributie omgeving Hoogeveen C of CE FT (00078)

Wie iets te vervoeren heeft, is bij deze opdrachtgever aan het juiste adres! Onze opdrachtgever is een bekend en betrouwbaar transportbedrijf in het noorden van het land. Het logistiek centrum is gunstig gelegen aan de snelweg in de omgeving van Hoogeveen en daarmee voor veel vervoerders de toegangspoort tot Noord-Nederland. Niet alleen wat betreft de distributie van hun goederen, maar ook als het gaat om de opslag of een verhuizing.

Functieomschrijving:

Hoe ziet jouw werkdag eruit als distributiechauffeur (stukgoed)? In de ochtend rond een uur of 7 á 8 uur pak je je ritlijst en start je met de rit die jou is toegewezen. Tijdens de rit ga je bij verschillende adressen langs. Je kan denken aan zo’n kleine 20 adressen per dag. De ritten voer je zelfstandig uit evenals het laden en lossen van de zendingen Je zal rond 18.00 uur weer terug zijn op de zaak.

Functie-eisen:

We vragen in de deze functie minimaal een C-rijbewijs heb je CE dan is dat een dikke pre en ben je breder inzetbaar. Uiteraard beschik je over code 95, een geldige chauffeurspas. Ook als je nog niet zoveel ervaring hebt nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Wat bieden we:

Naast een marktconform salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer kom je te werken in bedrijf met een uitstekende werksfeer. Ook is het werk zeer afwisselend en zit er veel uitdaging in de werkzaamheden. Uiteraard ligt er op termijn een vaste aanstelling voor je klaar

Walking Floor Chauffeur Internationaal omgeving Rijssen FT (00076)

Onze opdrachtgever is een transportbedrijf in de omgeving van Rijssen. Zij hebben de beschikking over Tautliners. Walking Floors en tankwagens.  Enkele voorbeelden van transporten die onze opdrachtgever vervoert zijn losgestorte materialen zoals potgrond, meststoffen, houtsnippers, kunststof en oud papier. Met de tautliners vervoeren ze hoofdzakelijk palletgoederen, machines, rollen papier maar ook bouwmaterialen. Ze zijn ook gespecialiseerd in mesttransport en vervoeren van vloeibare producten.

Functieomschrijving:

Maandag vertrek je vanuit de omgeving Hengelo richting het Noorden van het land. Je zal de hele week van huis zijn en vervoert agrarische producten met een Walking Floor. Je rijdt ook vaste routes, bijvoorbeeld meerdere malen per week richting Zuid Frankrijk en Oost Duitsland.

Functie-eisen:

 • Code 95
 • CE rijbewijs
 • Geldige Chauffeurspas
 • Graag willen werken in agrarische sector
 • Flexibel
 • Hele week van huis geen probleem
 • Heb je tankervaring of wil je het leren dan ben je breder inzetbaar binnen het bedrijf

Wat bieden we:

 • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer
 • Sociale en prettige opdrachtgever
 • Goede arbeidsomstandigheden
 • Baanzekerheid

Chauffeur Mengvoederdistributie standplaats Zwolle FT/PT (00081)

Onze opdrachtgever is een stabiel internationaal opererend familiebedrijf. Welke functie je ook hebt, bij deze opdrachtgever sta je er nooit alleen voor. Een echt familiebedrijf!

Functieomschrijving:

Lekker rijden in de regio van Zwolle en veel rijden op een boerenerf dan is dit  jou ideale baan als nationaal chauffeur.  Vanaf je standplaats ga je diervoederproducten vervoeren naar boerderijen. Vanaf standplaats omgeving Meppel kun je in een 4 dagen systeem rijden(maandag/dinsdag en vrijdag/zaterdag) of 3 dagen systeem (maandag/vrijdag en zaterdag) 

Functie-eisen:

 • Rijbewijs CE/Code 95
 • Ervaring als vrachtwagenchauffeur
 • Overnachtingen geen probleem
 • Woonachtig omgeving Zwolle
 • Flexibel
 • Geen probleem om op zaterdag te werken

Wat bieden we:

 • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer
 • Sociale en prettige opdrachtgever
 • Goede arbeidsomstandigheden
 • Baanzekerheid
 • Familiebedrijf
 • Parttime( 3 dagen werken)
 • Fulltime(4 dagen werken)

Chauffeur internationaal speciaal transport Twente (00066)

Deze opdrachtgever in Twente is gespecialiseerd in het uitzonderlijk vervoer over de weg. Met circa 40 medewerkers en 30 eigen vrachtwagens is dit een dynamisch internationaal opererend bedrijf, met een herkenbare eigen cultuur

 

Wat ga je doen:

Je gaat in deze functie zelfstandig machines laden en lossen. Zekering van de lading is erg belangrijk, ook controleer je of je voldoet aan de juiste hoogtes en breedtes van de lading. Je maakt zorgvuldig en goed gebruik van de juiste vergunningen. Je zal voornamelijk bezig houden met het transporteren van machines van productielocatie naar verschillende havens en afnemers door geheel Europa en zelfs daarbuiten. van machines. Deze functie is ideaal voor de echte kilometervreter die niet maalt om een weekendje overstaan en daar juist de lol van in ziet. Je rijdt zeer regelmatig onder begeleiding.

 

Wat vragen we van jou:

Je hebt al enige ervaring in internationaal transport, je spreekt de talen en kan jezelf goed redden in het buitenland. Je kan zelfstandig en zorgvuldig werken, je rijdt kostbare lading en de klant wil geen schades. Ook ben je klantgericht en heb je correcte en beleefde omgangsvormen. Je beschikt verder over stalen zenuwen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent woonachtig in het gebied Almelo-Deventer-Hengelo.

 

Wat bieden we je:

Naast goede arbeidsvoorwaarden en het rijden met modern materiaal krijg je volop de kans om je verder te ontwikkelen als chauffeur . Samen met de rest van het team wordt je geholpen bij probleemsituaties. Hierdoor kom je te werken in een sociaal bedrijf met een hecht team. De omgangsvorm is zeer informeel.

 

Distributiechauffeur nationaal en BelgiŽ FT omgeving Hengelo (00044)

Deze opdrachtgever is een dynamisch transportbedrijf dat met behulp van professionele, gemotiveerde medewerkers en een uitgebreid modern wagenpark voor ieder vervoersvraagstuk een passende oplossing heeft.  Het bedrijf is gespecialiseerd in vervoer voor productiebedrijven, bouwmaterialen en retailers.

 

Functieomschrijving:

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoer van een groot scala aan goederen, variërend van bouwmaterialen, grondstoffen van levensmiddelen, ADR goederen, recreatiematerialen tot Retail producten.  Naast het vervoer ben je natuurlijk verantwoordelijk voor een goede administratieve afhandeling. Je draagt zorg voor een correct gebruik van materieel en kleine storingen kun je zelf verhelpen. Je zal ook goederen laden en lossen met behulp van een meenneemheftruck een eventuele opleiding hiervoor wordt geregeld.

 

Functie-eisen:

 • Rijbewijs CE met code 95;
 • Geldige bestuurderskaart
 • Je bent representatief, klantvriendelijk en communicatief vaardig
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent zorgvuldig
 • Je bent in het bezit van een geldig ADR-certificaat stukgoed en hebt  bij voorkeur ook ervaring met een meeneemheftruck of bent bereid dit te behalen/te leren;

 

Wat bieden wij jou:

 • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer
 • sociale en prettige opdrachtgever
 • goede arbeidsomstandigheden en de mogelijkheid om door te groeien.

Vrachtwagenchauffeur met Kooiaap FT Twente (00064)

Eerlijkheid, respect, vertrouwen, verantwoordelijkheid, betrokkenheid en duurzaamheid zijn wel de kernwoorden van het bedrijf gevestigd in Twente. Met een modern wagenpark en juiste faciliteiten om te laden en lossen worden bouwplaatsen maar ook particulieren beleverd.

 

Wat ga je doen:

Jouw werkzaamheden bestaan uit transport van en naar fabrieken, distributiecentra, winkels of woonhuizen, al dan niet via onze op- en overslag. Van kleine tot grote lading niets is een probleem voor jou. Lossen en laden kun jezelf doormiddel van een meeneemheftruck. Je werkt op een efficiënte manier de laad en losadressen af in zowel Nederland als België.

 

Functie-eisen:

 • Rijbewijs CE en in bezit van code 95
 • Digitale bestuurderskaart
 • Ervaring met Trekker oplegger
 • Zelfstandig,
 • Betrouwbaar,
 • Rustig en communicatief vaardig

 

Wat bieden wij:

Je ontvangt een goed salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer. Je rijdt op modern en mooi materieel. Binnen het bedrijf heerst een prettige, sociale en informele werksfeer. Uiteraard ligt er een vast dienstverband klaar bij goed functioneren.

 

Chauffeur (inter)nationaal en regionaal vervoer omgeving Coevorden (00070)

Veel aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Bij deze opdrachtgever staat de klant voorop…maar het personeel is even belangrijk! Zo zorgen voor het personeel met het doel: gemotiveerde arbeidskrachten die het maximale willen halen uit hun werk voor onze klanten. Vanwege groei komt deze vacature beschikbaar.

 

Wat ga je doen:

Een rit naar Duitsland en de volgende dag een binnenlandse rit, pendeldiensten en een meerdaagse rit richting Scandinavië of Duitsland. Het kan allemaal bij onze opdrachtgever. Gevarieerde werkzaamheden dat maakt deze functie zeer uitdagend. Er wordt voornamelijk gereden met pallets met food en gerelateerde producten. Heel afwisselend werk waarbij geen week  hetzelfde is. Ook worden rij en rusttijden gerespecteerd en zeer goed in de gaten gehouden.

 

Functie-eisen:

 • CE, code 95 en een digitale bestuurderskaart
 • Flexibel ingesteld
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Openstaat voor moderne communicatiemiddelen en apps

 

Wat bieden we:

 • Afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf
 • Een klein en hecht team
 • Een fulltime of flexibel in te vullen dienstverband
 • Een open en informele bedrijfscultuur
 • Mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer

Chauffeur stukgoed omgeving Ommen (00055)

Onze opdrachtgever is grote transportonderneming die verschillende soorten transport verzorgt op landelijke schaal. In dit bedrijf is hard werken heel gewoon. Een bedrijf waar iedereen een kans krijgt en graag investeren ze in mensen die van waarde kunnen zijn voor de organisatie.

 

Functieomschrijving:

Je verzorgt de distributie van diverse goederen door geheel Noord-Nederland. In deze functie is een vaste vrije dag, baanzekerheid, uitstekend materieel werkt is bij deze opdrachtgever een feit. Volgens onze chauffeurs is het afwisselend werk; je komt op veel bijzondere plekken en bij bedrijven waarvan je het bestaan niet had kunnen bedenken. Je rijdt voornamelijk in de regio Noord - Oost Nederland; van Zuid-Gelderland tot aan Noord-Friesland. Elke dag is weer een uitdaging. Daarnaast werken ze veelal met een elektrische palletwagen om het werk fysiek niet zwaar te maken. Het is mogelijk om je werkzaamheden af te wisselen met bijvoorbeeld winkeldistributie.

 

Functie-eisen:

 • Rijbewijs C of CE
 • Code95 en bestuurderskaart
 • Klantvriendelijk
 • Openstaan voor begeleiding
 • Ervaring minimaal

 

Wat bieden we:

 • Cao Beroepsgoederenvervoer
 • Prima werksfeer
 • Reiskosten
 • Goede begeleiding als individu
 • Werkweek die bij jou past
 • Goed materiaal
 • Baanzekerheid

 

RMO chauffeur standplaats Ommen of Heino (00073)

Onze opdrachtgever is een jong en modern bedrijf in de RMO dienstverlening. Dit familiebedrijf kenmerk zich door het informele karakter. De boerenmentaliteit heerst hier ook volop. Nuchter en oplossend dat zijn de kenmerken.

 

Wat ga je doen:

Als RMO chauffeur zorg je voor het correct laden van  melk bij veehouders in de regio. Deze wordt vervolgens naar verschillende verwerkingslocaties gebracht.je draagt zorg voor monstername. Uiteraard werk je volgens zeer strenge hygiëneregels voor zowel het transport maar die gelden op de bedrijven waar je komt. Deze werkzaamheden voer je een wisselende diensten uit, waarbij je samen met het team er voor zorgt dat ook zon een feestdagen bemand zijn.

 

Wat vragen we van je:

Je woonplaats ligt bij voorkeur in de omgeving van Ommen/Heino. Je beschikt over de rijbewijzen B, CE, Code95. Je hebt al rijervaring met trekker-oplegger. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent flexibel qua werktijden en dagen, dit in verband met onregelmatigheid en weekenddiensten. 

 

Wat bieden we jou;

Naast het werken binnen een goed georganiseerde bedrijf ontvang je een salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer Uiteraard ontvang je ook volgens deze cao netto vergoedingen en toeslagen. Het betreft werk voor langere tijd. Ook werk je met goed en netjes verzorgd materieel.

Allround chauffeur standplaats Twente (00059)

Onze opdrachtgever is een veelzijdige logistieke dienstverlener met jarenlange ervaring in nationaal en internationaal transport, exceptioneel transport en bouwlogistiek. Voor elk logistiek vraagstuk hebben zij een oplossing. Ter uitbreiding van het bestaande team met chauffeur zijn zij zoekende voor de lange termijn.

De functie:

In deze functie zal je zowel op nationaal en internationaal transport ingezet gaan worden. Je rijdt voor veel verschillende klanten, waarbij je dagelijks veel klantcontact hebt.  Je voert gevarieerde werkzaamheden binnen met name de bouwlogistiek uit. Ook rijdt je Kooiaap-ritten, routes, open en gesloten vervoer, speciaal transport en kraantransport.

 

Wat vragen we van je:

Je bent uiteraard in het bezit van het chauffeursdiploma Beroepsgoederenvervoer en rijbewijs BCE. Je bent op de hoogte van de wet- en regelgeving en hebt eventueel jouw punten voor Code95 op orde. Je hebt een basiskennis autotechniek, zodat je eventuele kleine storingen zelf op kunt lossen. Je bent bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat en/of certificaat veilig hijsen. Je hebt een zeer representatief uiterlijk aangezien je het visitekaartje bent van de organisatie.

 

Wat bieden we je:

Naast een marktconform salaris volgens cao beroepsgoederenvervoer kom je te werken in bedrijf met goed materieel en ruimte voor ontwikkeling.

Chauffeur Koeltransport FT omgeving Rijssen (00048)

Onze opdrachtgever is een toonaangevende logistieke dienstverlener in koel- en vriesdistributie van levensmiddelen. Dagelijks worden diverse levensmiddelen onder geconditioneerde omstandigheden vanuit meerdere locaties uitgeleverd bij o.a. retailers, groothandels en foodservice-kanalendoor de gehele Benelux.

 

Wat ga je doen:

Het dagelijks vervoeren van koel en vriestransport voor levensmiddelen. Je vervoert voornamelijk lading van producenten naar DC’s of het eigen warehouse. Elke dag heb je afwisselend grote of kleine zendingen te vervoeren. Je start vroeg in de ochtend maar bent elke avond gewoon weer thuis. Een ideale functie voor de familieman of vrouw.

 

Wat vragen we van je:

Je beschikt over rijbewijs CE en een geldige code 95. Je bent in geode fysieke conditie en hebt geen problemen met een temperatuurverschil op locatie bij het laden en lossen. Je bent klantgericht en gemotiveerd. Je hebt bij voorkeur enige jaren werkervaring in bij voorkeur koel/vries of winkeldistributie.

 

Wij bieden wij:

 • Goede marktconforme beloning volgens beroepsgoederenvervoer CAO
 • Gedegen inwerkperiode
 • Nationaal werk
 • Rijden met het modernste materieel
 • Vast contract bij goed presteren

 

(Inter)nationaal vrachtwagenchauffeur standplaats Hengelo (00043)

Een modern, internationaal transportbedrijf en gespecialiseerd in het vervoer van groente en fruit bloemen, planten. Dagelijks wordt er gereden naar voornamelijk Duitsland. Het hoofddoel is om de lading op de juiste temperatuur, snel en zo vers mogelijk af te leveren bij de klant.   

 

Wat ga je doen:

Je gaat rijden in een wisselsysteem samen met andere collega’s. Dit betekent dat je één week eendaagse nationale ritten rijdt en vervolgens twee weken avond/nachtdiensten rijdt in Duitsland. De ritten naar Duitsland duren ongeveer twee dagen. Je kunt rekening houden met twee tot drie overnachtingen per week

 

Wie zoeken we:

Je beschikt over de volgende competenties en rijbewijzen

 • Rijbewijs CE,
 • Code 95 en digitale bestuurderspas -
 • Je hebt ervaring in het rijden van een motorwagen-aanhangwagen combinatie -
 • Je bent gemotiveerd,  representatief, klantvriendelijk en flexibel -
 • Je hebt ervaring in het vervoeren van groenten en fruit -
 • Enige kennis van de Duitse taal is gewenst  -
 • Woont binnen een straal van ongeveer 30 kilometer van de bovenstaande standplaats 

 

Wat bieden wij:

In de functie heb je de mogelijkheid om werk en privé te combineren. Je werkt in een bedrijf met een positieve en collegiale werksfeer. Je gaat werken met een up to date Volvo wagenpark. Je krijgt een uitgebreid inwerktraject om vertrouwd te worden met de werkwijze van het bedrijf. Uiteraard ontvang je ook een salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer, goede arbeidsomstandigheden en de mogelijkheid om door te groeien.

Distributiechauffeur PT/FT omgeving Hoogeveen (00039)

Voor een opdrachtgever in de omgeving Hoogeveen zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die het als een uitdaging ziet meerdere adressen per dag te voorzien. Het betreft hier nationale ritten waarbij jij er voor verantwoordelijk bent dat de supermarkten op tijd hun levering krijgen. De ritten zijn meestal dagritten, maar kan ook verdeeld worden over meerdere dagen. Bereidheid tot overnachten is een pré. Laden en lossen wordt veelal gedaan met behulp van een laadklep

Wij vragen:

 • C/CE Rijbewijs
 • (Ruime) ervaring in de distributie is een pré
 • Ervaring met citytrailer is een pré
 • Aantoonbare ervaring in het gebruik van elektrische pompwagen is gewenst

Wij bieden:

 • Verloning volgens TLN Cao
 • Gedegen inwerkperiode
 • Nationaal werk
 • Zeer bekende werkgever met modern materiaal
 • Fulltime werkweek / parttime ook mogelijk

Wat bieden we:

Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer, sociale en prettige opdrachtgever, goede arbeidsomstandigheden en de mogelijkheid om door te groeien.

Nationaal /Internationaal Bulk-Silochauffeur omgeving Apeldoorn (00038)

Onze opdrachtgever in de buurt van Apeldoorn past haar wagenpark voor agrarisch transport continu duurzaam aan. De trekkers stellen wij samen uit een mix van meerdere merken om zo optimaal van duurzame technieken te kunnen profiteren. Uiteraard rijden ze momenteel voor agrarisch transport alleen met de milieubesparende Euro 5 en Euro 6 motoren.ter uitbreding van het bestaande team zoeken wij een fulltime chauffeur voor de lange termijn.

 

Wat ga je doen:

Je bent verantwoordelijk voor het aan- en afvoeren van producten van onze opdrachtgever naar klanten van onze opdrachtgever. Je draagt zorg voor zorgvuldig transport, binnen de gestelde tijdsplanning volgens afspraken met de planning. Je laadt en lost zelfstandig goederen en hierbij volg je de kwaliteitseisen nauwlettend op. Ook het afhandelen van de noodzakelijke administratieve zaken behoort tot de taken.

 

Wat vragen we:

Je hebt een afgeronde chauffeursopleiding en beschikt over de rijbewijzen B C en E achter C. Een geldige code 95 en chauffeurspas zijn in jouw bezit. Je bent klantvriendelijk en representatief en ook heb je een flexibele instelling.

 

Wat krijg je terug:

Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer, sociale en prettige opdrachtgever, goede arbeidsomstandigheden en de mogelijkheid om door te groeien.

Distributiechauffeur brood standplaats Emmen of Hoogeveen (00026)

Onze opdrachtgevers zijn industriële broodbakkerijen in Drenthe en zijn ter uitbreiding op zoek naar distributiechauffeurs brood. Zij rijden met de nieuwste middelen en blijven continu investeren in materiaal en personeel.

 

Wat ga je doen:

Als distributiechauffeur start jouw werkdag tussen 01:00 uur en 04:00 uur tot +/- 10:00. Je draagt zelf zorg voor het laden van jouw trailer. De goederen staan per winkelfiliaal voor je klaar. Vervolgens werk je een vaste route af waarbij je ook op zogenaamde sleutellocaties komt. Hier los je de goederen en neem je fust mee retour. Deze functie kan zowel fulltime als parttime uitgevoerd worden. 

 

Wat vragen we van je:

Je bent in het bezit van rijbewijs CE en een geldige Code 95. Je hebt geen problemen met nachtwerk en werk op zaterdag (incidenteel de zondag). Je bent representatief en klantvriendelijk.

 

Wat bieden we:

Een mooie functie voor de lange termijn, je krijgt een salaris en vergoedingen conform de cao bakkersbedrijf (interessante nachttoeslag). Je krijgt een sociale en prettige werkgever met goede arbeidsomstandigheden.

Chauffeur veetransport omgeving Hardenberg (00072)

Voor onze opdrachtgever die actief is de handel in en transport van levende varkens en biggen zoeken wij een chauffeur. Het bedrijf rijdt met de meest geavanceerde wagens conform de huidige wet en regelgeving. Niet alleen aan de lading wordt gedacht ook de chauffeur kan goed toeven in het moderne wagenpark.

 

Wat ga je doen:

Je gaat zorgt voor het correct laden en lossen en beoordelen van de dieren. Correct afwisselen van de transportdocumenten. Ook draag je zorg voor een goede naleving van de wetgeving. Je rijdt vervolgens met de lading richting slachthuizen of naar diverse andere opdrachtgevers. Uiteraard zorg je er voor dat het materieel continu in goede kwaliteit is en schoon.

 

Wat vragen we van jou:

Je hebt affiniteit met vee. Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie, heb je dit nog niet maar wel affiniteit met de sector dan is dat ook voldoende. Je woonplaats ligt bij voorkeur in de buurt van Hardenberg.  Uiteraard beschik je over de rijbewijzen B, CE, Code95.  Je hebt bij voorkeur een getuigschrift Verantwoord Veetransport en hebt een enthousiaste en flexibele instelling.

 

Wat bieden we jou:

Werk bij een goede georganiseerde opdrachtgever waarbij de verloning in de basis conform CAO Beroepsgoederenvervoer is. Het gaat om een langdurig dienstverband waarbij uiteindelijk een vaste aanstelling klaar ligt.

 

Directchauffeurs.nlIk zoek werkVacatures

Ik zoek personeel

Werving en selectie

Uitzenden

Detacheren

Online portal

Payrolling

 

Ik zoek werk

Vacatures
Direct inschrijven

Over DirectChauffeurs

Kennismaken
Contactpersonen
Downloads

Contact opnemen

Bezoekadres
Vaart ZZ 9
7833 AA  NIEUW AMSTERDAM

T 0523 610 253
info@directchauffeurs.nl

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap