Zoeken in de webise van Direct Chauffeurs

Ik zoek werk

Ik zoek werk

Ben je op zoek naar werk en een leuke baan in de transportbranche?

 

In onze uitzendonderneming bieden we ruim baan voor iedere chauffeur, ongeacht zijn specialisme of kwalificatie. Onze kracht is juist om onze grote diversiteit aan opdrachtgevers te voorzien van chauffeurs die binnen hun onderneming passen. Daarbij wordt reeds bij onze selectie rekening gehouden met onder ander de bedrijfscultuur, de specifieke wensen van onze opdrachtgevers en de benodigde vaardigheden en verantwoordelijkheden van onze medewerkers.

Van nationaal tot internationaal, van stukgoed tot bulk, koeltransport, tanktransport, van complete lading tot fijnmazige distributie. Denk je met jouw ervaring een bijdrage te kunnen leveren aan onze dienstverlening, schrijf je dan nu in bij DirectChauffeurs. 

Heb je nog geen rijbewijs C (E) , maar wel de ambitie om opgeleid te worden tot chauffeur? Neem dan contact met ons op. Direct investeert graag in mensen met de “drive” om opgeleid te worden!

 

 

CODE 95 :

Chauffeurs die langdurig werkzaam zijn bij Directchauffeurs worden de mogelijkheid geboden om in overleg deel te nemen aan de cursussen met betrekking tot de CODE 95.

 

Altijd op de hoogte van actuele vacatures. Volg ons op Facebook

 

 

 

 

 

Directchauffeurs.nlIk zoek werk

Ik zoek personeel

Werving en selectie

Uitzenden

Detacheren

Online portal

Payrolling

 

Ik zoek werk

Vacatures
Direct inschrijven

Over DirectChauffeurs

Kennismaken
Contactpersonen
Downloads

Contact opnemen

Bezoekadres
Vaart ZZ 9
7833 AA  NIEUW AMSTERDAM

T 0523 610 253
info@directchauffeurs.nl

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap